THE BEST SIDE OF VERIFICARE ISTORIC AUTO

The best Side of verificare istoric auto

The best Side of verificare istoric auto

Blog Article

Printre altele, aceste cunoștințe se dovedesc utile pentru un potențial cumpărător, deoarece îi allow să știe cât de mult interes a existat pentru un anumit vehicul. Un număr de verificări din diferite locații poate indica faptul că a existat o schimbare frecventă a proprietarului sau că proprietarul a încercat fileără succes să îl vândă de mult timp.

Vânzătorii necinstiți ar putea să nu furnizeze seria de șasiu pentru a ascunde că vehiculul este o epavă*. Seria de șasiu treatment este inclusă în anunțul de vânzare a autovehiculului crește valoarea acestei oferte și demonstrează calitatea înaltă a serviciului de publicitate unde a fost găsită oferta. *Studiul autoDNA affirmă că astfel de situații se întâmplă în 20% din cazuri, când cumpărătorii au avut dificultăți în obținerea seriei de șasiu de la vânzători. Este o încercare flagrantă de a ascunde istoricul vehiculului. Peste 10% dintre șoferi s-au aflat într-o situație în care vânzătorul furnizase o serie de șasiu incorectă sau falsă, în oferta de vânzare. Citiți mai multe despre asta în articolul: „70% dintre clienții de mașini SH din Polonia declară că au fost păcăliți”.

Inspectorauto.ro nu se rezuma doar la aceste informatii, ci ofera si altele, cum ar fi day despre proprietarul anterior, istoricul de inmatriculare si export/import al masinii.

Este foarte significant să știi cum a arătat vehiculul în trecut pentru a-i înțelege istoria și ca să afli despre daune sau puncte slabe.

Obține un raport ca să eviți afacerile proaste, ca să vinzi mai fast, sau ca să afli dacă vehiculul tău este sigur de condus.

Pentru a facial area o verificare a istoricului km in aplicatia RAR, urmeaza pasii simpli descrisi mai jos. Aplicatia poate fi accesata pe web-site-ul oficial al Registrului Auto Roman.

Exista mai multe modalitati de a verifica km unei masini. Una dintre cele mai rapide si mai eficiente este utilizarea unui raport de istoric auto. Aceste rapoarte ofera informatii detaliate despre kilometrajul istoric al vehiculului, bazate pe inregistrari si documente oficiale.

Având în vedere popularitatea masinilor din Germania, comercianții de vehicule second hand se axează pe importul din această țară, aducând modele din orice clasă și aici pentru orice buget. Totuși, simplul fapt că masina provine dintr-o locatie ”de prestigiu” nu ar trebui să fie suficient pentru a fi sigur de achiziție.

Un element critical pe care Inspector Auto il acopera este verificarea daunelor. Acest raport ti-ar putea dezvalui evenimentele din trecut treatment ar putea afecta performanta si siguranta masinii pe treatment o intentionezi sa o cumperi.

clienții de autoturisme second hand din Europa plătesc mai mult decât valoarea authentică a vehiculului ca urmare a întoarcerii kilometrajului

Centrul de notificări permite verificarea într-un mod simplu a conținutului raportului pentru o anumită serie de șasiu, deoarece conține cele mai importante notificări referitoare la istoricul vehiculului. Datele sunt prezentate într-o kindă simplă și lizibilă, cuprinzătoare deja la nivelul recepției vizuale.

FAQ Ce este seria de șasiu/numărul VIN? Este o secvență de seventeen caractere treatment identifică un anumit vehicul și este unică pentru fiecare vehicul. Seria de șasiu este CNP-ul vehiculului, identical cu ceea ce este ADN-ul pentru oameni. Numărul este atribuit de producătorul vehiculul și îi identifică marca, modelul, anul de producție, precum și istoricul vehiculului și altele date tehnice. Este folosit pentru toate tipurile de vehicule. Sistemul de marcare a vehiculelor cu o serie este compatibil standardul internațional ISO 3779-1983 și funcționează din anii 1980.

Toate drepturile rezervate

Procesul de verificare a seriei de sasiu este simplu si swift. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti seria de sasiu sau codul VIN al vehiculului pe care il examinezi si sa il introduci intr-un sistem specializat, precum carVertical.

Report this page